Bici​car​ril​.com, venda i lloguer de bici­cletes

BICI​CAR​RIL​.COM OFER­EIX 10% DE DESCOMPTE A TOTS ELS CLIENTS DE LES CASES ASSO­CI­ADES A TUR­ISME RURAL DE LA GARROTXA

Bici​car​ril​.com es troba ubi­cat just al cen­tre de les tres rutes que con­fig­uren les prin­ci­pals Vies Verdes de Girona: La Ruta del Ferro i el Carbó (de Ripoll a Sant Joan les Abadesses i Ogassa), la Ruta del Car­rilet I (que uneix Olot i Girona) i la Ruta del Car­rilet II (que uneix Girona i Sant Feliu de Guíxols).

També dis­posem de rutes en BTT fora la Via Verda i ruta de la Fageda d’en Jorda amb punt de lloguer a la Fageda.

Bici​car​ril​.com ofer­eix lloguer de bici­cletes i acces­soris nec­es­saris com cadi­retes, bar­res o tràil­ers. També dis­posem de bici­cletes adap­tades (hand­bikes). Bici​car​ril​.com dis­posem de servei de trasllat durant la Via Verda per poder tornar al punt incial de la ruta.

Punts de lloguer: Estació i ofic­ina de Tur­isme de les Pre­ses, estació i ofic­ina de tur­isme d’Amer o les Planes d’Hostoles. A la Fageda (Restau­rant Can Blanc)

Punts de rec­ol­l­ida: Girona i Sant Feliu de Guíxols.

Infor­ma­ció de con­tacte

Adreça: Mas Mol­era, Barri Mol­era, Begudà (17857 Sant Joan les Fonts)

Telè­fon: +34 661 91 94 47

Mail: Aque­sta adreça de correu-​e està pro­te­gida dels robots de spam.Necessites Javascript habil­i­tat per veure-​la.

Mas Mol­era t’ofereix

turisme-rural-garrotxa-2 turisme-garrotxa
concatur catalunya